Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
schifo slavio s PAO-om
Povratak na članak

Bilić nakon poraza od Galatasarayja: Sljedeće sezone neću voditi Bešiktaš!

Galatasaray je blizu osvajanja 20. naslova. Ima 76 bodova, šest više od Fenerbahčea koji ima utakmicu manje.

Komentari 5

Avatar Croatan
Croatan
09:46 25.05.2015.

Nije Bilić loš trener, dobar je čovjek, simpatičan i nnogometna filozofija mu nije loša. Mene više smeta što se toliko silno želi uguziti u Englesku, koja je po mom osobnom mišljenju što se tiče lige užasna, užasan nogomet se igra, demodirani, mediji su teški strvinari, Uefa im gleda kroz prste samo zbog silnih novaca kojima raspolažu. Ako želi zapravo ispeći zanat, trebao bi otići u Španjolsku ili Italiju, koja je doduše također u rasulu ali je izvrstan teritorij za kaljenje pravih trenerskih veličina.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
11:32 25.05.2015.

Sve u svemu dobar rezultat za klub koji je u zadnjih 10 godina jednom bio prvi i uglavnom treci/cetvrti/peti u turskoj ligi.

VL
MA
magnum2013
09:36 25.05.2015.

Prodavao je m... pod bubrege kad je preuzeo repku. Istjerali su njega i njegov "stručni" stožer iz Rusije. Sad je dobio vritnjaka u Turskoj, a novinari VL već "najavljuju" vovu destinaciju u Engleskoj, a ovaj kao i Ćiro: melje ii obećava, a rezultata nigdje! Kao veliki Ajdukovac mogao bi se i pod Marjanom primiti posla, ali nitko na njega očito ni ovdje ne računa, a samo zbog njegovih "stručnih" sposobnosti.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
23:07 24.05.2015.

diletant i blefer bez pokrića.... Gdje god je došao, ništa od onog što je trebao napraviti nije realizirao, ali je zato redovito uzeo do zadnje lipe i naplatio sve što je iz ugovora trebao dobiti, bez obzira na mizerni rezultat. Sada ćemo opet čitati kako se za njega, 'intelektualca i gitaristu' kako sam sebi voli tepati, otimaju klubovi sa Otoka.... Mada mi je teško vjerovati da bi si ijedan ozbiljniji klub doveo trenera kojem je njihova repka utrpala DEVET komada u dvije tekme.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.