Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
West ham mora pobijediti

Slaven Bilić: Igrači znaju da nisam sretan, moraju reagirati

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
21.09.2016.
u 09:43

– Dečki znaju da nisam sretan. Razgovarali smo jučer, a sad moramo i reagirati, pokazati se u idućim utakmicama.

Slaven Bilić i West Ham nisu dobro krenuli u novu sezonu. Počele su i priče o otkazu hrvatskom treneru, pa se pobjeda danas protiv Accringtona na domaćem terenu u Liga kupu nameće kao imperativ.

– Dečki znaju da nisam sretan. Razgovarali smo jučer, a sad moramo i reagirati, pokazati se u idućim utakmicama. Imamo nekoliko novih igrača, neki su ozlijeđeni, neki su došli k nama iz drugih liga, ali krajnje je vrijeme da postanemo jedinstveni i počnemo pobjeđivati – poručio je Bilić.

>>Leicester vodio 2:0 pa izgubio od Chelseaja 2:4, redsi prošli dalje

>>U eksploziji 'dignuli u zrak' kultni stadion Bilićeva West Hama

Komentara 2

IL
ilijan1a
13:08 21.09.2016.

Biliću dođi u Dinamo i osvoji ligu prvaka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije