Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
remi u koprivnici
Povratak na članak

Slaven Belupo i Lokomotiva gurnuli Hajduk na predposljednje mjesto

Zagrepčani su dvaput vodili, a Koprivničani se uspjeli vratiti.

Komentari 8

Avatar Matervamcrvenu
Matervamcrvenu
09:50 28.07.2015.

samo se vi sprdajte sa Hajdukom , vidit će te kad narastu ajdukova dica.Doduše ima i nekoliko bosanaca ,no i oni će narasti.Čudno je jedino što rastu već 10 - 15 godina i nikako da narastu.Ovo prvenstvo je izgubljeno zao za Hajduk,ali oni se pripremaju za iduće 2016./ 2017 . i tako dalje drugovi i tako dalje.

VL
DU
Deleted user
09:34 28.07.2015.

Koji pokvarenjaci u Slavenu i Lokomotivi.."gurnuli" Hajduk na predposljednje mjesto..umjesto da igraju za sebe oni se dogovore i igraju tako da napakoste Hajduku..

VL
CA
canajrasim-
00:49 28.07.2015.

gurnuli Hajduk na predposljednje mjesto>>>>>>>>> Vazno je da Brbic ima 3x visu placu od Mamica

VL
GU
General_U
13:05 28.07.2015.

ovakvo vodstvo i vođenje hajduka će otjerati u treću ligu,onda će majstor ljuba sa svojim drugovima da privatizira poljud za kikiriki.

VL
Avatar dzambo
dzambo
05:06 28.07.2015.

Izgleda da te Komunisti nisu naucili nista jer sad u ovom sistemu jedan Mamic muti li muti i grabi privatno za sebe a za Maksimir brinu Zagrebacani koji placaju veci racun... Pa taj Mamic je bio u zatvoru i joss se mota oko kluba....!!!???? A Dinamovi rezultati u Evropi u Kapitalistickom sistemu NIKAD nece nadmasiti Hajdukove rezultate u Evropi za vrijeme komunizma... AMEN.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.