Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje u Osijeku
Povratak na članak

Škugor senzacionalno slavio u drami protiv 26. igrača svijeta za vodstvo Hrvatske

Početkom trećeg seta hrvatski reprezentativac osjetio je bolove u preponama te je zatražio liječničku pomoć.

Komentari 4

VL
????
17:55 03.02.2017.

Da je Franko igrao umjesto Karlovića protiv Argentine, barem bi pošteno oznojio Delbonisa ako ga već ne bi pobijedio.

VL
PL
plaha
19:53 03.02.2017.

Bravo, Franko!Kakva borbenost puna četiri sata do posljednje sekunde meča! Bilo bi zanimljivo čuti što na to kaže trener onih koji izgube utakmicu u kojoj imaju osam golova prednosti deset minuta prije kraja utakmice.

VL
VL
????
20:59 03.02.2017.

Baš bi volio da izbace naši Španjolce pa nek oni šminkeri iz topa 20 na ATP listi vide da se može i bez njih.

VL
NI
nikolica
22:49 03.02.2017.

Baš se vidi po broju komentara kome je stalo do Hrvatske. Konačno da sam gledao hrvatsku repku , bez onih uvoznih marihona i još da nije Krajana koji je uzrok neigranja Borne bome bi se Španjolci dobro ustrtarili. Fenomenalna igragra Franka , pogotovo u 10. gemu petog seta i taj brejku. Nevjerojatna borbenost i koncentracija što ovaj marihon od čilića nikada ama baš nikada neće biti u stanju odigrati. e još isključio ton na tv da nečujem onoga kovačevića i prava rapsodija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.