Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više tisuća narudžbi

Škoti poludjeli za dresovima islandske reprezentacije

Island
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
01.07.2016.
u 11:45

Islandski dresovi se mnogo traže. Dobili smo velik broj narudžbi, pogotovo kada je Island pobijedio Englesku – kaže Fabrizio Taddei, menadžer u tvrtki talijanske sportske opreme Errea

Uspjeh islandske nogometne reprezentacije ostavlja trag. Pobjeda Islanđana nad Englezima i njihov plasman u četvrtfinale Eura izvor su sjajnih priča koje dolaze širom Europe. Jedna takva stiže s Otoka.

Naime, Škoti su nakon engleskog poraza krenuli u potragu za islandskim dresovima. Okupirali su internetske trgovine u potrazi za dresom reprezentacije koja je njihovog ljutitog suparnika izbacila s Eura.

Islandski dresovi se mnogo traže. Dobili smo velik broj narudžbi, pogotovo kada je Island pobijedio Englesku. Svi su poludjeli za njihovim dresovima, samo iz škotske je stiglo više tisuća narudžbi. Islandske dresove traže ljudi iz cijele Europe – rekao je Fabrizio Taddei, menadžer talijanskog proizvođača sportske opreme Errea, koja proizvodi islandske dresove.

Povijesni uspjeh Islanda, otoka od 330.000 stanovnika, donio je veliku sreću talijanskoj tvrtki. 

– Errea je ugovor s islandskom reprezentacijom potpisala prije 14 godina kada gotovo nitko nije mogao zamisliti da će Island doći do Eura! – kaže direktor tvrtke Enzo Montrucchio.

U nedjeljnom četvrtfinalu (21 sat) Island igra protiv domaćina Francuske. 

>>Islandska ministrica otkrila kako su birani igrači za Euro

>>Kostelić: Osvetili su im se za ribarstvo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije