Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO

Skandal godine u Italiji: Legenda Juventusa uhvaćena u društvu tri polugole djevojke

Screenshot Twitter
29.08.2022.
u 11:52

Ponajbolji češki nogometaš svih vremena našao se u središtu afere koja će uzdrmati 'čizmu'

Legendarni Pavel Nedved  snimljen je kako provokativno pleše s tri polugole djevojke na jednoj zabavi.

Bivša zvijezda Lazija, Juventusa i češke reprezentacije u jednom se trenutku našao u veselom društvu, a djevojku koju je stajala ispred njega primio je za grudi.

Skandalozi video je procurio na društvene mreže i munjevitom brzinom se širi internetom, njegov klub Juventus još se nije službeno očitovao. Međutim, sasvim je jasno kako će bivša češka zvijezda i trenutni sportski direktor slavnog kluba dobiti primjerenu kaznu. 

 

Nedved se prije tri godine razveo od tadašnje supruge Ivane razveo zbog druge žene, 23-godišnje Lucije. Vrckavi Pavel očito voli biti nestašan sa ženama. 

Ključne riječi

Komentara 6

ME
MehutoGonzales
12:08 29.08.2022.

Da je bio s dečkima sve bi bilo u redu...ovako je skandal ........

BL
blekpanther
12:37 29.08.2022.

Skandal, čovjek držao djevojku za .ise i to prije 20 god.Pa bogati za čega bi je držao?

ŠU
Šugaman
13:27 29.08.2022.

Ovo je skandal. A kad premijerka Finske organizira ovakve stvari u zgradi vlade, rezidenciji ili gdje već, onda je to ok, onda je "pa ima se cura pravo zabaviti". Svašta, sve normalno više nije normalno, a sve nenormalno je postalo normalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije