Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDNOST 3000 KUNA

Sjećate ga se? Rasturao s Modrićem i Kranjčarom, a sada ga tuže jer nije platio vodu i struju

Tottenham Hotspur Training
Richard Pelham/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL
01.01.2021.
u 08:16

U velikom engleskom klubu igrao je četiri sezone, odigrao 78 utakmica i zabio 20 golova. Dobro poznaje i hrvatske igrače jer je u Spursima svlačionicu dijelio s Lukom Modrićem, Nikom Kranjčarom i Vedranom Ćorlukom.

Roman Pavljučenko (39) dobro je poznato ime ljubiteljima nogometa. Ovaj ruski napadač odigrao je sjajno na Euru 2008. što mu je donijelo transfer u engleski Tottenham.

U velikom engleskom klubu igrao je četiri sezone, odigrao 78 utakmica i zabio 20 golova. Dobro poznaje i hrvatske igrače jer je u Spursima svlačionicu dijelio s Lukom Modrićem, Nikom Kranjčarom i Vedranom Ćorlukom. Tottenham je tih godina igrao vrlo dobro što je uostalom pomoglo Modriću da se proda u slavni Real Madrid.

- Pavljučenko će biti naš veliki adut - govorio je Modrić prije nego što je Tottenham izborio nastup u Ligi prvaka u sezoni 2010./2011. Spursi su tada dogurali do četvrtfinala gdje su ispali od Real Madrida.

Pavljučenko je još uvijek aktivan pa tako danas igra za trećeligaša Znamju iz Noginska. No, proteklih se dana u ruskim medijima našao zbog duga u koji je upao. 

Naime, Pavljučenko nije plaćao režije, odnosno vodu i struju zbog čega mu je na adresu stigla tužba. Iznos koji nije podmirio je tri tisuće kuna.

Sud u Moskvi, navode dalje ruski mediji, sada je presudio da Pavljučenko mora podmiriti navedeni iznos.

Pavljučenko je u karijeri poprilično zaradio i teško je očekivati da je sve spiskao iako se pričalo o njegovom problemu s kockanjem.

Ključne riječi

Komentara 4

BE
Beskucnik
08:31 01.01.2021.

Mi uvodimo euro a Rusi su uveli kune ??

LA
lajh1985
10:18 01.01.2021.

lako za rusa jel treba kaznu platit...kako stoje nasi poznati u HR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije