Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FUCHSE-ZAGREB 29:27

Sjajni zagrebaši propustili senzaciju u Berlinu

'14.04.2012., Arena, Zagreb - Final four SEHA liga, polufinalna utakmica, HC Vardar PRO - Croatia Osiguranje Zagreb. Zlatko Horvat Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
Daniel Kasap/PIXSELL
15.11.2012.
u 20:59

Golužinu momčad ''natrpao'' je sjajni Romero zabivši osam pogodaka iz devet pokušaja

Rukometaši Zagreba izgubili su u petom kolu Lige prvaka na gostovanju kod Füchsea. U triler-završnici domaćin je slavio sa 29:27. Najbolji u porazu bili su Horvat, Stepančić i Špiler sa po pet pogodaka dok je kod domaćih briljirao Iker Romero sa osam pogodaka iz devet pokušaja.

Utakmicu s u zagrebaši došli odigrati bez ikakvog presinga, znajući da se suprostavljaju najvećem favoritu. Rasteretio ih je trener Goluža uči utakmice im poručivši da samo odigraju kako znaju, bez imperativa.

Iako je u prvom poluvremenu Zagreb većinom zaostajao po četiri-pet golova razlike, u nastavku je uslijedilo neviđeno snažno izdanje. Poveli su sa 13:12 odmah na početku i cijeli vrijeme dražali priključak s domaćinima. U zadnje dvije minute pitanje pobjednika bilo je otvoreno, pogotkom Batinovića poveli su sa 27:26, Romero izjednačuje iz sedmerca pa s crte 'sedam metara' vodi Fuchse na 28:27. Špiler radi prekršaj u napadu, a španjolski reprezentativac zabija za 29:27.

Zagreb je trenutno četvrti u skupini D sa tri boda. Sljedeći susret Lige prvaka zagrebaši igraju također protiv Fuchsea, 24. studenog u Areni.

Ključne riječi

Komentara 1

LP
Lebron Petrovic
09:20 16.11.2012.

Senzacija, mislim koji naslov ! Pa Zagreb je ipak 2 puta bio prvak Europe i igrao je još u 5 finala !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije