Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA
Povratak na članak

Sjajni Dario Šarić ponovno vodio Sixerse do pobjede, a navijači Brooklyna mu skandirali: MVP!

Dario Šarić ne zamara se što nije dostigao klupsku legendu Allena Iversona koji je u debitantskoj sezoni imao 26 utakmica u nizu s deset ili više koševa. Šibenčanin nastavlja igrati dobro i za mnoge je već sada 'rookie' sezone

Komentari 3

BO
bongi
12:07 29.03.2017.

Tako mlad a tako dobar. Napokon se rađa nova legenda i istinski vođa koji bi mogao hrvatsku košarku vratiti na staze ponosa i slave. Bravo Dario.

VL
AU
austrougarskigeneral
10:23 29.03.2017.

odlično igra bravo za navijače brooklyna vidjeli su da se radi o odličnom igraču.dogodine 76ersi idu u play off

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
13:45 29.03.2017.

Vec godinama se pitam sto se desilo sa hrvatskom kosarkom. Izgleda da je postu dosao kraj. Hrvatska reprezentacija bi uskoro mogla imati startnu petorku sastavljenu od igraca NBA lige. Nadam se samo da im milijuni dolara ne udare u glavu, pa da ne igraju za svoj ego umjesto za reprezentaciju...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.