Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od ljeta u Udineseu
Povratak na članak

Šesti Hrvat u Italiji: Krivo mi je što su me se u Dinamu olako odrekli

- 
Nekoliko dana na raspolaganju su mi bili srbijanski igrači Brkić i Basta - ističe Frano Mlinar.

Komentari 5

DU
Deleted user
09:08 17.01.2013.

Sretno Frano !!!!!!!!

VL
IV
Ivekivek
09:21 17.01.2013.

Jo š jedan delač koj ise polakomio..i poslije zažalio grijući klupe......

VL
SE
serđo
11:55 17.01.2013.

da nešto vrijedi igrao bi u gnk. nabrojite mi jednog od tih koji su pompozno odlazili i da je pokazao da je u gnk imao mjesta. bio je jedan, ali pred 15 godina, ali imao je već preko 25. svi imaju jedan intervju ovog tipa i nitko više za njih ne čuje. doduše, udinese obično ne griješi, ali čisto sumnjam pošto znamo vrlo dobro hrvatski mentalitet. no dobro, vidjet ćemo.

VL
DU
Deleted user
11:56 17.01.2013.

Tadić,Vukojević,Delač,Pamić,Vida....svi su otišli rano,na sličan način i nisu uspjeli iz prve,nego su se vratili u HNL na doradu,pretpostavljam da će tako i Mlinar.

VL
VK
vječni krojf
12:10 17.01.2013.

Neka mu je sa srecom,ali to je sve za sicu.Udinnese nije klub koji bogzna kako placa,oni pretezno zive od prodaje a kupuju samo najjeftinije igrace,tako da Mlinar nije potpisao neki narociti ugovor.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.