Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVA TUMAČENJA
Povratak na članak

Šef sudaca Kulušić objašnjavao odluke pa sipao bisere...

Kek je nakon Jovićeva suđenja u osijeku ljutnju usmjerio na svoje igrače. Iako se moglo prigovoriti

Komentari 7

ZA
zanaše1
14:40 11.08.2017.

Kaj je to novinarstvo?Neznanje ali zato s jedne strane navijanje ali s drugemržnja prema Dinamu,sramno VL

VL
Avatar mali322
mali322
00:06 12.08.2017.

Kulušić je obična bena, bez stava i značaja, običan partijski vojnik koji prima ratnu invalidsku mirovinu a najnormalnije je sudio nogometne utakmice!...zlo!

VL
BE
Berlioz
22:34 11.08.2017.

Ovakvo ostrašćeno novinarstvo je za klupski bilten a ne za ozbiljne novine.

VL
MO
moslavina995
07:20 13.08.2017.

Nikakvog razloga nema Hajduk da pun bijesa, kako kaže ovo piskaralo napusti Maksimir, a ni Rijeka Osijek...Ali Hajduk uvijek zbog nečega kmeči i buni se. To im je u genima. Uvijek im je netko kriv za njihovu nemoć i primitivizam. Umjesto da sebe gledaju oni zbog svojih neuspjeha optužuju druge. Ne ide to baš tako niti će ikada ići.

VL
DE
derin
15:34 11.08.2017.

Boli mamica i ekipu briga za javnost, Dinamo mora biti prvi, jer prvo mjesto donosi 15 milijuna od lp, vrijednost igraca skače. Da su hajduk, Rijeka, Osijek i ostali pametni ujedinili bi se i izbacili mamica na skorim izborima, hajduk i Rijeka su sudački oštećeni, mamic sabotirao transfer barisica. Sva tri kluba su financijski stabilna, s ambicijama, a dotle je mamica i ekipe mogu zaboraviti na uspjehe. Zasto jedan Osijek za dvije, tri godine na novom stadionu ne bi igrao lp.

VL
BU
Bubalamala
08:59 12.08.2017.

Rak rana hrvatskog društva, podobni a ne sposobni na važnim pozicijama ali ako su vjerni zna se sve im se oprašta !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.