Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poziv za westgate
Povratak na članak

'Sedmica' Futsal Dinama u derbiju s Rugvicom za vodeće mjesto na ljestvici!

Uprava i igrači kluba pozivaju sve članove i navijače da im se pridruže u zajedničkom druženju i predstavljanju škole futsala u nedjelju u šoping centru Westgate.

Komentari 3

G1
Građanski_1911
15:44 22.11.2014.

Bravo za popularni Dinamo! Dečki gaze sve pred sobom. Sinoćnja utakmica je bila pravi derbi u odličnoj atmosferi dvorane u Rugvici. Naši zasluženo došli do tri boda, iako je Rugvica cijelu tekmu stiskala. Ako Dinamo dobije Kozakiv u četvrt-finalu kupaa regije sjever, opet nas očekuje dvoboj protiv neugodne Rugvice!

VL
TR
traflu
17:40 22.11.2014.

futsal.hahahaha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.