Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nitko kao on

Schweinsteiger skrivio jedanaesterac, ali i ušao u povijest

Njemačka - Francuska
Foto: Reuters
1/5
07.07.2016.
u 23:40

Bila mu je to 38. utakmica na europskim i svjetskim prvenstvima što nikome u povijesti nije uspjelo.

Nakon ozljede Samija Khedire, Bastian Schweinsteiger dobio je priliku da zaigra od prve minute u polufinalu Europskog prvenstva te tako postavio impresivan rekord. 

Naime, bila mu je to 38. utakmica na europskim i svjetskim prvenstvima što nikome u povijesti nije uspjelo, piše Goal. Utakmicu manje ima njegov sunarodnjak Miroslav Klose, a s 36 utakmica na najvećim natjecanjima karijere su završili Lothar Matthaus i Paolo Maldini. 

Jedini koji je kao aktivan igrač blizu 31-godišnjem Schweinsteigeru je Cristiano Ronaldo, koji će u finalu Eura odigrati svoju 34. utakmicu na europskim i svjetskim prvenstvima. 

Schweinsteiger je bio jedan od tragičara polufinala jer je skrivio jedanaesterac za vodeći gol Francuza.

>>Griezmann srušio Njemačku, Francuska je u finalu Europskog prvenstva!

>>Pogledajte kako su Francuzi i Nijemci oponašali islandske navijače i njihov huk

Komentara 1

NE
neznanac
07:32 08.07.2016.

Sta znaci skrivio jedanaesterac?Na nekome mora ostati krivnja.Ana ispala odmah na pocetku Wimbledona....sto dokazuje da je ljubav ipak vaznije od pretjeranog sporta.Sada su jos mladi,neka uzivaju,a sportski su ionako vec sve imali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije