Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda F1

Schumacherov brat progovorio o nesreći i dao naslutiti kakvo je Michaelovo stanje

Foto: DPA/Pixsell
1/4
26.12.2023.
u 13:47

Već je 10 godina prošlo od nesreće legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera na skijanju

U petak, 29. prosinca, bit će točno deset godina od nesreće u kojoj je teško stradao legendarni vozač Formule 1 Michael Schumacher.
Nijemac je tada pao na skijanju u francuskim Alpama i pretrpio tešku ozljedu glave, kada je njom udario u kamen.

Oporavljao se u  bolnici u Francuskoj gdje je bio u umjetnoj komi, a onda je o njemu brigu preuzela obitelj. Informacije o njegovu stanju su nepoznate, a pokoja rečenica o njemu u medije dolazi na kapaljku. Posljednji se javnosti obratio njegov brat Ralf, koji je također bio vozač F1.

- Mogu samo reći da je njegova nesreća bila vrlo neugodan i traumatičan događaj za mene, ali ne samo za mene... već i za Mihaelovu djecu - Mik je bio mlad, tinejdžer kada se to dogodilo. Nažalost, život nije uvijek fer. Nedostaje mi moj Michael iz tog vremena. Život je ponekad nepošten. Michael je kroz život često imao sreće, ali onda se dogodila ta tragična nesreća.  Hvala Bogu, zahvaljujući suvremenim medicinskim mogućnostima, uspjeli smo učiniti puno, ali više ništa nije kao što je bilo - kazao je Ralf za Bild.

No, njegov brat nije točno otkrio kakvo je trenutačno stanje sedmerostrukog prvaka Formule 1.

>> Kramarić nakon osam godina odlazi iz Hoffenheima, njegov menadžer sve otkrio

 

Komentara 1

LJ
ljudemisi
15:38 26.12.2023.

Jadna supruga koja mora upravljati sa milijunima koje je zaradio jadni Schumacher.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije