Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slave i sportaši
Povratak na članak

Sammir: Slobodni! Štimac: Heroji! Dinamo: Igramo za vas!

Sportaši su se priključili slavlju nakon oslobađajuće presude generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču, a prednjače Sammir, Igor Štimac, Dinamo, Hajduk...

Komentari 6

ME
melkior007
11:33 16.11.2012.

Mamić ko Mamić. Svaku priliku koristi za svoju promociju i svoje interese.Pa neka konačno objavi svoj ratni put, da vidimo kakvog borca smo imali u njegovo liku i djelu.

VL
PA
Paket
11:41 16.11.2012.

Mamiću, nemoj skupljat jeftine poene

VL
SV
sven222
11:48 16.11.2012.

najbolji su mi ovi likovi koji nejmaju pojma kako je bilo u ratu...što Samir zna o tome..a likovi kao Šuker;štimac a i svi ti sportaši koji su u to vrijeme zarađivali lovu i provodili se po skupim restoranima i sličnim mjestima skupljaju jeftine poene na takvim temama...ma boli vas ona stvar za poginule obične ljude ali se gurate gdje se može skupiti koji poen...

VL
LU
Luminarc
13:13 16.11.2012.

Aj ne serite, da prostis na izrazu. Kaj je lose u ovim svim porukama? Kak neki uvijek imaju potrebu od neceg pozitivnog napravit negativu - znate, mozete jednom za razliku bit veseli i pozitivni, trolovi jedni.

VL
BO
boka50
14:05 16.11.2012.

Koliko netko može biti zadojen mržnjom da u ovi trenucima slavlja osporava bilo čiju želju ili čestitku upučenu Hrvatskim generalima. Pa Hajduk je također pozvao generale da dođu na utakmicu Hajduk-Lokomotiva. Bilo bi najbolje da ne idu na nijednu utakmicu ili da se podijele na Poljud i Maksimir, ali što bi onda rekli ostali. Ili sam možda u krivu što se tiče mržnje ako su sven222, paket i melkior007 dio ekipe okupljene oko Save Štrbca !?

VL
VO
vojvo
08:02 17.11.2012.

danijele znaš što je loše , loše je kad neki klub želi iskoristiti naše Heroje da na njima zaradi , a kad se sakupljala pomoć za njihovu obranu tog kluba nigdje nije bilo , a koliko me sjećanje služi Mamićć i Dinamo su bez riječi darovali novac za njihovu obranu i zahvalili se našim Herojima na svemu što su morali pretrpjeti za našu domovinu da bi sada taj klub koji je na prsima nosio najveću zvijezdu htio zaraditi na našim Herojima to ti je loš primjer za koga su se oni borili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.