Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pitanje dana

Šale na internetu: Je li Nenadić poljubio trofej prije nego ga se dočepao Igropulo?

Petar Nenadić
Foto: Twitter
18.05.2015.
u 14:23

Rukometaši Füchsea osvojili su EHF kup, u finalu su pobijedili Hamburg 30:27. Taj trofej burno su postavili, a igrači su se na društvenim mrežama hvalili fotografijama s peharom.

Rukometaši Füchsea osvojili su EHF kup, u finalu su pobijedili Hamburg sa 30:27. Taj trofej burno su postavili, a igrači su se na društvenim mrežama hvalili fotografijama s peharom.

Najdalje je otišao Konstantin Igropulo koji se s njim fotografirao potpuno gol. A kako se srpski rukometaš Petar Nenadić pohvalio fotkom na kojoj ljubi trofej, internetom su vrlo brzo krenule razne šale. Pa su tako postavljene te dvije fotke jedna uz drugu, a mnogi se pitaju: Je li Nenadić ljubio trofej prije nego ga se dočepao Igropulo?

>>Pogledajte kako je Đoković sam sebe pogodio u glavu!

Komentara 1

Avatar dosadni
dosadni
20:50 18.05.2015.

jako bitno 😫

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije