Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemile scene u maksimiru
Povratak na članak

Sa sjevera letjele baklje i stolice, metež se preselio na ulice

Na poluvremenu utakmice između Dinama i Hajduka na sjevernoj tribini maksimirskog stadiona izbio je pravi kaos, a morali su intervenirati i specijalci.

Komentari 14

Avatar radusa
radusa
07:34 02.05.2010.

zalosnoooooooo!!!!!!!!!! oba kluba izbaciti ..............kazniti ,vratiti na posljednja mijesta . jer godinama ista sranja se prave,dok se ne napravi bolji zakon nebi im dozvolio da puste ikog na stadion

VL
OB
-obrisani-
22:54 01.05.2010.

Eh,pa ti reci da si taliban 12foryou..Ja se ne sramim svoje nacionalnosti !!!....A takvima kao sto si ti i koji se srame svoje zemlje,nije u Hrvatskoj mijesto... !!

VL
12
12foryou
21:46 01.05.2010.

razloge ovih nereda triba traziti u nesocijalizaciji pojedinaca, koji je poistovjecuju sa masom i tu traze sigurnost i lijece vlastite frustracije. nedostatak seksualne aktivnosti takodjer dovodi do ovakvih scena. bas me zanima oce li markovic sad kazniti dinamo kao sta je kaznija hajduk zbog par banana. aha mos mislit. kad je rukovodstvo bagra, kakvi ce navijaci biti.

VL
OB
-obrisani-
22:00 01.05.2010.

Bit ce da su trazili razlog za izgred...... Opravdat se nemoze,a oni koji o kaznama odlucuju,znaju sto treba radit...Vase bacanje banana na travnjak je druga stvar,zna se na koga se odnosilo i zna se da je to vredjanje... Samo stoSamo sto vi to ne priznajete,a sto je jos gorje ni vas Poklepovic...Nije vam kazna bila samo zbog banana ,ne pravite se ludi..

VL
12
12foryou
22:06 01.05.2010.

luena1@ nemoj pravdati markovica i srebrica. govoris o nekoj pravici a ta dva lika su takvi regionalisti koji otvoreno navlace za dinamo. o cemu pricamo. njih dva su za remetinac a ne za vodenje hns-a. iskreno ne pratim nogomet, jer nema kvalitete, ali nisam slipac pa da ne vidim na ciji mlin voda ide. znas kako se kaze KAKO SIJES TAKO POZANJES. pazi da se ovo jednog dana ne vrati natrag, zato sta ljudi nisu slipci.

VL
OB
-obrisani-
22:19 01.05.2010.

12foryou.... Ne pravdan nikoga,samo jedno zelim da ti kazem....u sakoj drugoj europskoj zemlji ,za to sto ste radili na Poljudu,igrali bi u sljedece dvije utakmice pred praznim tribinama...Dobro ste i prosli.... jest tako je kako kazes,samo problem je sto steje sto ste vi u to ubedjeni...Vi uvijek vidite neku urotu ,odlucivanje protiv vas i neko navlacenje sudaca pa sad i celnika HNS-a ...Daj rjesite se vise tih glupih komplexa...

VL
12
12foryou
22:24 01.05.2010.

luena1 @ javlja se zg publika, zbog koje me je sram reci da sam hrvat kad pridem granicu. ocemo poceti sa madarima, rumunjima.....sram vas bilo. jel i to isto dio mojih prividenja i kompleksa. kompleksasi i maloumnici vode dinamo i hnl, pa smo zato tu di jesmo. ponavljam KAKO SIJES TAKO CES I POZETI a vi dobro ne sijete. Pozz

VL
12
12foryou
22:28 01.05.2010.

uostalom ja sam jos veca budala sta sa zenskom raspravljam o balunu. sigurno se u njega razumis kao regica u krivu cunu.

VL
OB
-obrisani-
22:50 01.05.2010.

Pa sto se raspravljas,ionak si reka da se ne zanimas za nogomet...Vidi ,ja se zanimami kao zensko razumjem se u nogomet....Cudnovato zar ne ,zasto se zene nebi zanimale za ono sto je in,nisam iz srednjeg vijeka ,gdje zene imaju mjestoesto samo u kuhinji..

VL
JM
ja-ma
02:25 02.05.2010.

@luena 1 pusti glupana i ja sam žensko i ja pratim nogomet,ali zato kada pišem na ovakvim temama izbjegavam riječi koje bi otkrile moj spol upravo zbog primitivčina koji misle da je sport rezerviran samo za kuronje.

VL
HG
Hells_Garden
08:31 02.05.2010.

Najveći problem je što ti \"borci za prava\" misle da ih se podržava. Zato što si platio kartu ne daje ti pravo a uništavaš. Ako nisi zadovoljan igrom, traži povrat novaca ili otiđi... http://itty.ca?h=win

VL
RI
RINMA
09:06 02.05.2010.

Ukinuti tzv. profesionalnu ligu. ODMAH. Zaustaviti guljenje sirotinje, da bi se punili džepovi raznim Mamićima , Markovićima , Srebrićima , Vrbanovićima i ostaloj bagri. Ako nešto vrijedite , idite na tržište rada , pa da vas onda vidimo, tj. ne vidimo.

VL
RI
RINMA
09:10 02.05.2010.

Mamić kaže da \"puni proračun\" sa 30 mil. kuna mjesečno!!!??? Treba izgraditi posebnu ludnicu za tog idiota!!!

VL
OB
-obrisani-
09:35 02.05.2010.

Vidi se da ti kulturni i lojalni Bad Blue Boysi znaju slaviti, lupati i razbijati..Stvano jedna sjajna i primjerena reklama i podrška za NK Dinamo posebno za evro utakmice..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.