Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajni amerikanci
Povratak na članak

S "coachem K" se vratio i uspjeh

Ni u jednoj drugoj ligi na svijetu ne postoji takva koncentracija egocentrika kao u NBA-u.

Komentari 1

KE
kentie
19:33 15.09.2014.

Jednu stvar nisam nikako mogao "progutati" kako su velikog Mikea zvali naši novinari: Šiševski,Šišavski i što sve ne. Na karju po njima mogao se zvati i Šišljagić, jel...elem dakle, taj Majk Križevski, stigao je sa sveučilištarcima na Univerzijadu u Zagrebu 1987. po prvi put, kao američki izbornik i u finalu "popio" 27 razlike od Dražena i društva...majko mila, bilo mi ga je žao gledati kako s ekipom fasuje težak poraz...mislio sam si hoće li on nakon toga iamti više motiva radit posao košarkaškog trenera...a pogledajmo sad, na krovu je svijeta opet po ko zna koji puta...nevjerojatno....i društvo, da više nisam čuo pirču o šiš-ćeavapu, jer Majki je jednostavno Križevski i to naučite već jednom...za svagda...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.