Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doping-afera u sportu
Povratak na članak

Ruski hakeri nisu otkrili dopingirane, nego bolesne!

Hrvatski zavod za toksikologiju i antidoping (HZTA) ima tek nekoliko slučajeva po godini, odnosno sportaša koji su tražili dopuštenje da uzimaju nešto što je ‘zabranjeno’.

Komentari 5

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:52 25.09.2016.

Ruska posla. Nikad se oni nece rjesiti sovjetskog mentaliteta.

VL
GV
golub Vaso
18:23 25.09.2016.

svi plivači bolesni, imaju astmu

VL
RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
02:17 26.09.2016.

Pazi koje bezobzirno zaumimanje strane! Jako je jedmostavno, i Šarapova je bolesna pa je prva pala, a onda masa gimnastičara i atletičara, dam se kladiti da je i od njih netko bio bolestan. Ovo je sustavno dopuštanje dopingiranja određenim sportašima koje WADA provodi po svom nahođenju i dio je antiruskog pokreta koji se odvija na svim razinama. Podrška braći Rusima

VL
ĆU
ćuprija
01:03 26.09.2016.

aaaaa naslova bega ti .... pravi američki ... di je sad Nadal .... sjećamo se njegovih izjava za vrijeme dopinških afera .....

VL
Avatar megatronman
megatronman
06:28 26.09.2016.

Ovo je kompleksno pitanje. Ono što sam sam na svojoj koži iskusio a da nisam sportaš jest da ima nekih legalnih sredstava koji se najobičnije kupe u trgovini a koja imaju neobična svojstva meni nalik na doping. Moram uzimati Mg. Jednom sam kupio Mg citrat kapsule za cca 1 e/komad. Tlak mi je tada narastao za 20 jedinica i tako je bilo tjednima dok nisam uočio uzrok. Vjerujem da ponekad sportaš iz nehata (poput mene) uzme nešto što ima dopinška svojstva ili jest doping.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.