Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rukomet

Zagreba trlja ruke, opet ima najbolje klince

Zagreb Metalurg (1)
Igor Kralj/Pixsell
13.07.2012.
u 09:30

Tri stožerna igrača te generacije naši su članovi: Kaleb, Mandalinić i Ivić.

U prostorije rukometnog kluba CO Zagreb došao je dašak sreće. U trenucima kada su otišli ponajbolji igrači, u klubu su se okrenuli dovođenju najboljih mladih igrača. A ti mladi igrači danas igraju u polufinalu europskog juniorskog prvenstva protiv Slovenije.

– Tri stožerna igrača te generacije naši su članovi: Kaleb, Mandalinić i Ivić. Kad njima pridodamo mlade Šprema, Batinovića, Matulića, Brozovića, Marića, Stepančića i Šebetića, ako ti dečki ostanu zajedno tri godine, imat ćemo vrhunsku momčad – rekao je Božidar Jović, član stručnog stožera kluba.

Sličan potez u klubu su napravili krajem osamdesetih kada su kao svjetski juniorski prvaci u klub došli Stojanović, Puc, Ćavar, a već su ondje bili Gudelj i Tomljanović. Za tri godine ti dečki postali su prvaci Europe.

Prije 25 godina projekt mlade momčadi uspio je osvajanjem Lige prvaka. Nema razloga da se povijest ne ponovi...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije