Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zag - MET 25:19

Zagreb svladao Metalurg i praktički osigurao Final four

Zagreb Metalurg (1)
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/10
09.03.2013.
u 20:55

Rukometaši CO Zagreba pobjedom protiv kombinirane momčadi Metalurga 25:19 (11:12) praktički su izborili nastup na Final fouru SEHA lige.

Rukometaši CO Zagreba pobjedom protiv kombinirane momčadi Metalurga 25:19 (11:12) praktički su izborili nastup na Final fouru SEHA lige.

Konačnih šest pogodaka viška protiv Metalurgovih pričuva i klinaca dobro ne oslikava nadmetanje domaćina i gosta, koji je izborivši već završnicu pretpostavio ovoj utakmici nadmetanje s Dinamom iz Minska za četvrtfinale Lige prvaka.

Nakon početnih 5:2 previše je zagrebaša pomislilo da su “španeri”, zanemarivši rezone u igri, što su borbeni gosti iskoristili. Tek je ulaskom Tončija Valčića u drugom poluvremenu igra u napadu dobila više reda, a kada su u samoj završnici Skopljanci dali priliku i pričuvama pričuva Zagreb je napravio razliku.

- Drndali su se 12 sati u autobusu pa sam svima dao da igraju - rekao je pomoćni trener Aleksandar Petrovski.

- Nakon dobrog početka, zbog pogrešaka u napadu bili smo u rezultatskom minusu. Kad smo posložili napad, stvari su došle na svoje mjesto protiv dobrog suparnika. Metalurg nije bio u najboljem sastavu, ali se i kod ovih mladih igrača vidi Červarov rukopis, agresivna obrana i strpljiv napad - ustvrdio je kapetan zagrebaša Zlatko Horvat.

Za CO Zagreb tri boda izborili su Stevanović (5), Ivić (8), Marić 1, Brozović 1, Stepančić 5, Matulić, L. Šprem 5, Špiler, Šebetić, Batinović, Horvat 7 (1), J. Valčić 2, Sršen, T. Valčić 2, Mandalinić 2.

Poredak: Metalurg 36 bodova (17 utakmica), CO Zagreb 35 (16), Meškov Brest 31 (15), Vardar 30 (15), Lovćen 26 (15), Tatran Prešov 23 (14)... Danas igraju Meškov Brest - Lovćen i Vardar - Nexe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije