Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Zagreb odustao od Balića, nema novca da prihvati njegove uvjete

'27.03.2011., Arena, Laniste bb, Zagreb - 1/8 finala rukometne Lige prvaka izmedju RK Croatia Osiguranje Zagreb - HC Rhein-Neckar Lowen. Ivano Balic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
22.06.2012.
u 11:02

- Rekao je da će razmisliti hoće li ostati ili će prihvatiti jednu od brojnih izdašnijih ponuda - rekao je generalni menadžer kluba Ančić.

Rukometni klub CO Zagreb odustao je od Ivana Balića (33)! Odbio je prihvatiti Balićeve uvjete za novi ugovor (stari mu je istekao).

- Nažalost, nemamo novca koliko objektivno vrijedi igrač njegovih kvaliteta - rekao je Ante Ančić, generalni menadžer kluba.

Što je na to rekao Ivano?

- Rekao je da će razmisliti hoće li ostati ili će prihvatiti jednu od brojnih izdašnijih ponuda - rekao je Ančić.

Postoje i neka dugovanja?

- Ne bježimo od toga, ali ne mogu vam reći o kolikom se dugu radi.

A odluči li ostati?

- Bit će u skupini najbolje plaćenih naših igrača - istaknuo je Ančić, a to znači da ne bi mogao dobivati više od 3500 eura mjesečno, što je oko pet puta manje nego što je imao dosad! I premda se Ivanu ne odlazi iz Hrvatske, najviše zbog sina, pitanje je hoće li pristati na takvo podcjenjivanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije