Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Vujović prijetio Červaru: Platit ću 10.000 € nekome da ti isiječe nos

Lino Červar
Goran Stanzl
17.05.2012.
u 18:08

– Vujovića cijenim kao bivšeg igrača, ali i kao trenera. Ne znam što mu je bilo

Veselin Vujović, trener Vardara, nesportski je reagirao u stanci između treninga njegova kluba i ljutih suparnika Metalurga, našeg trenera Line Červara. Incident se dogodio u dvorani Boris Trajkovski, gdje će ova dva kluba u subotu igrati finale makedonskog kupa.

– Prvo je verbalno napao moga pomoćnika Aleksandra Petkovskog. Poslije je došlo do naguravanja. Neki kažu da ga je Vujović ošamario, ali to nisam vidio – rekao je Lino Červar.

Zatim se nekad sjajni rukometaš obratio i Červaru riječima:

– Platit ću 10.000 eura nekome da ti isiječe nos – rekao je Vujović. Lino Červar nije reagirao.

– Vujovića cijenim kao bivšeg igrača, ali i kao trenera. Ne znam što mu je bilo. Valjda je to njegov način dizanja tenzija uoči kupa. Bez obzira na izgovoreno, neću podnijeti prijavu policiji – istaknuo je Červar.

 

Ključne riječi

Komentara 10

IG
igorpancevo
19:28 17.05.2012.

vujovic je neosporno bio sjajan igrac, kakav je trener ne znam, ne pratim nesto njegovu trenersku karijeru, cervar je definitivno iskusniji i bolji. a oko ovog incidenta ne bih da se izjasnjavam dok ne cujem i drugu stranu.

SE
serđo
20:46 17.05.2012.

baš šteta kaj se ti nećeš izjasnit.

MA
marlon1
18:49 17.05.2012.

to je bilo jako nisko. vujović - kakti \"sjajan igrač, velik trener\"... bla, bla... realno, červar je po ostvarenim uspjesima nemjerljivo uspješniji trener. u pitanju je tipična egotriperska reakcija, puno je neslanih knedli vujović morao zgutat dok je mali linoo harao svjetskim rukometnim pozornicama..dugotrajno akumuliran bijes i zavist stvara upravo ovakve reakcije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije