Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZA KAUFMANNA

Vori drugi najbolji igrač mjeseca u Bundesligi

Igor Vori
Goran Stanzl
20.10.2009.
u 22:28

U završenom glasovanju za igrača mjeseca rujna u rukometnoj Bundesligi hrvatski je kružni napadač HSV-a Igor Vori završio na drugom mjestu.

Od gledatelja TV-postaje DSF i čitatelja rukometnog magazina Handball-Woche Vori je dobio ukupno 19.54 posto glasova.

Premoćno je, s dvjema trećinama (66.28%) ukupnog broja glasova, Toyotin trofej odnio lijevi vanjski pucač Göppingena i njemački reprezentativac, 27-godišnji Lars Kaufmann.

Naslov je sudionik Svjetskog prvenstva u Hrvatskoj prošle zime zaslužio sjajnim napadačkim učinkom: u šest je utakmica zabio 46 golova, u prosjeku gotovo osam po utakmici. Prošlog je ljeta inače u Göppingen Kaufmann stigao iz Lemga.

Na trećem mjestu završio je Vorijev suigrač iz HSV-a, golman njemačke reprezentacije Johannes Bitter, s 14.18 posto glasova.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
markovic
23:22 20.10.2009.

koji je to car,nije smio otic iz Zagreba ako mu je placa kasnila samo jedan dan,to nije bilo u redu od njega,ali ipak kad se radi o takvom igracu,nije si Zagreb smio to priustiti da izgubi ovakvog CARA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije