Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rođendan

Vilima Tičića iznenadili bivši igrači

'13.12.2009. Zagreb, Hrvatska Hotel Panorama, proslava rodendana rukometnog trenera Vilima Ticica koji je sa rukometasicama bivse Jugoslavije na Svjetskom prvenstvu 1973 osvojio zlato. Photo: Anto Mag
'Anto Magzan/PIXSELL'
13.12.2009.
u 21:48

Vilim Tičić kao trener rukometašica Jugoslavije u svojim vitrinama ima svjetsko zlato, dva srebra i broncu, Kup IHF-a osvojen s Trešnjevkom, dva naslova prvakinja Jugoslavije s virovitičkom Lokomotivom i dva kupa s ORK Beogradom te kup s rukometašima Medveščaka.

Enciklopedijski podaci otkrit će Ticine rezultate, a jučerašnja proslava njegova 82. rođendana koliko je dubok trag ostavio kod svojih igračica i igrača. Njih oko stotinu iznenadilo je svojeg bivšeg trenera organiziravši mu proslavu u hotelu Four Points Panorama. Kako je dobro vidjeti te opet, zasvirali su tamburaši. Da, bilo je uistinu lijepo što su se Ticina "djeca" sjetila svojeg Profesora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije