Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ASOBAL LIGA

Uvjerljiv poraz Ademara, Hrvati slabi

Rukomet
14.03.2010.
u 12:06

Hrvatski rukometaši u redovima Ademar Leona nisu se previše istaknuli u gostujućem porazu svoje momčadi od Valladolida 30:23 u 21. kolu španjolske ASOBAL lige.

Tako je Denis Buntić postigao tri gola (šut iz igre 3-8), Damir Bičanić je zabio dva (šut iz igre 2-4), dok je Mirko Alilović na vratima obranio sedam od ukupno 33 udarca prema vratima.

Najefikasniji u redovima Ademara bio je Javier Ortigosa Contin sa osam golova, a kod Valladolida Eduardo Martinez i Oscar Perez sa po pet golova.

Protivnik hrvatskog prvaka Zagrebo CO-a u osmini finala Lige prvaka, Barcelona, uspješno je odradila svoj dvoboj kola i sa 37:29 pobijedila Cuencu u gostima. Albert Rocas Comas zabio je osam golova i tako ponio epitet najboljeg strijelca svoje momčadi, a za katalonski su klub još dobro odigrali i Jesper Noddesno (7 golova) i Juan Garcia Lorenzana (6 golova).

Kažimo da je kod Cuence šest obrana (od 26 udaraca prema vratima) skupio hrvatski vratar Vladimir Božić.

Vrh ljestvice zadržao je Ciudad Real domaćom 28:23 pobjedom nad Arrateom u utakmici u kojoj je Petar Metličić zabio tri gola iz ukupno osam pokušaja. Najefikasniji igrač pobjedničke momčadi bio je Roberto Garcia Parrondo sa šest golova.

ASOBAL liga, 21. kolo:

Valladolid - Ademar Leon 30:23

Antequera - Reyno Navarra 29:28

Cuenca - Barcelona 29:37

Ciudad Real - Arrate 28:23

Alcobendas - Torrevieja 31:28

Toledo - Naturhouse La Rioju 28:27

Frigorificos - Aragon 24:26

Redoslijed: 1. Ciudad Real, 2. Barcelona 37, 3. Valladolid 32, 4. Ademar Leon 28, 5. Aragon 26, 6. Reyno Navarra 22...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije