Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suparnici zavidni, stručnjaci se dive

Trener Partizana: Balić igra poput Jordana

\'Croatia\'s Ivano Balic (L) challenges Slovenia\'s Matej Gaber during their Men\'s European Handball Championship Group D match in Vrsac January 18, 2012.         REUTERS/Ivan Milutinovic (SERBIA  -
Reuters
20.01.2012.
u 08:12

– Mene su Kopljar i Buntić vrlo dobro zamijenili, a s Ivanom protivnici teško izlaze na kraj – kaže Metličić.

– Lako je vama kad imate Ivana Balića! Kada je frka, evo njega na parketu i evo odmah neprilika. Tko zna, da ga nije bilo, Slovenija bi vjerojatno pobijedila. Ovako, majstor je ušao, poslao tri lopte u mrežu, nekoliko puta asistirao i – adio, Slovenija! – rekao je Roman Pungartnik, bivši reprezentativac Slovenije.

Aleksandar Brković, trener Partizana, zna kako pobijediti Hrvatsku:

– Treba postići 32 pogotka! Naime, Hrvatska je u obje utakmice postigla 31! A Balić? Taj igra kao Michael Jordan! Takvo dodavanje lopte rijetko se viđa na rukometnim parketima – istaknuo je Brković.

Ivano je u obje dosadašnje utakmice bio zlatni džoker Slavka Goluže, koji samo jednostavno i kratko kaže:

– Ivano je jednostavno Ivano. Zlata vrijedi!

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Komentara 6

BU
Bubra
10:14 20.01.2012.

Mora Janez da bude uvijek prvi i da usere sve..E nek te je izbrisao kad si smrad i dosada od covjek.

OB
-obrisani-
10:16 20.01.2012.

Et vidis,i Slov.je uvijek neko drugi kriv... Ovaj put Ivano... >;-)

SL
slavonac88
11:02 20.01.2012.

Normalno da nitko ne moze protiv Balića, zato što on NE igra rukomet. Naime Balić je oduvijek tvrdio da mu je košarka draži sport i da više voli zaigrati košarku nego rukomet. Pa kad protiv nekog protivnika napravi par košarkaškihih fora normalno da ga zezne jer ovaj ne kuži poteze. Pogledajte biografije svih najboljih igrača rukometa i vidjet ćete da su im drugi sportovi draži i na te fore varaju protivnike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije