Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKA ISPALA UNATOČ POBJEDI

Francuska svladala Poljsku i prošla u polufinale

Španjolska Njemačka
Reuters
28.01.2010.
u 21:11

Rukometaši Španjolske imali su nadu za ulazak u polufinale Europskog prvenstva, koje se održava u Austriji sve do susreta Francuska - Poljska. Uvjetovala je to pobjeda protiv Slovenije 40:32.

No, Španjolska je čekala večernju utakmicu i posljednju utakmicu skupine II. U njoj su se molili za pobjedu Poljske, ali se dogodio slučaj u kojem je slavila Francuska i u polufinale će iz te skupine Francuzi i Poljaci.

Španjolska nije imala problema protiv Slovenije, sve su riješili već nakon prvog dijela kada su vodili 20-14. Najbolji je kod pobjednika bio Entrerrios s 11 pogodaka, dok su po sedam dodali Malmagro i Aguinagalde.

U polufinalu je Hrvatska dočekala - Poljsku. U posljednjem ogledu druge skupine Francuska je pobijedila Poljsku 29-24 i tako izborila prvo mjesto u skupini.

Parovi polufinala su: Hrvatska - Poljska i Island - Francuska.

U drugom ogledu te skupine Njemačka i Češka su odigrali bez pobjednika 26-26, čime je Njemačka ostala posljednja na ljestvici.

Austrija je, pak, završila prvenstvo pobjedom. S 31-30 su domaćini Eura pobijedili Rusiju koja je ostala s nula bodova na začelju poretka.

Skupina II, 3. kolo:

Češka - Njemačka 26-26

Španjolska - Slovenija 40-32

Francuska - Poljska 20.15

Redoslijed: 1. Francuska 7 (-1), 2. Poljska 7 (-1), 3. Španjolska 7, 4. Češka 3, 5. Slovenija 2, 6. Njemačka 2.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije