Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veličali srpske krvnike

Slovenska sramota: U Mariboru skandirali: "Nož, žica, Srebrenica"

maribor
scsport.ba
14.02.2012.
u 11:20

Nakon što su izbačeni iz dvorane, huligani su demolirali autobus gostujuće momčadi

Prva utakmica osmine finala Challenge kupa između domaćeg Maribora i gostiju iz Gradačca manje će ostati upamćena po rezultatu (30:22 za Maribor), a više po skandalu koju su izazvali domaći navijači.

Skupina okupljena oko transparenta "Maribor supporters" goste iz BiH dočekala je sramotnim povicima: "Nož, žica, Srebrenica", zbog čega je u 4. minuti došlo do prekida utakmice. Huliganima je najavljeno da će pri ponavljanju te parole biti izbačeni s tribina, a to se i dogodilo u 56. minuti kad su Mariborčani ponovo krenuli veličati srpske krvnike Ratka Mladića i Radovana Karadžića uzvicima: "Nož, žica, Srebrenica".

No, tu nije bio kraj njihovu skandaloznom ponašanju jer su, nakon što su izbačeni iz dvorane, demolirali autobus gostujuće momčadi.

Klub je najavio službeno očitovanje o incidentu, a isto se očekuje i od Europske rukometne federacije.

Komentara 16

OB
-obrisani-
11:31 14.02.2012.

A viđu Slovenaca junaka radosna im majka !

LE
Leoness
11:47 14.02.2012.

Ne vjerujem da ti divljaci imaju ikakve veze sa Mariborom i Slovenijom. Niti sa bilo kime zdravog razuma...

Avatar poljicanin
poljicanin
12:04 14.02.2012.

Ovo je samo dokaz da su takozvani \"Slovenci\" ipak Alpski Srbi!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije