Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Siščani na krilima europskog uspjeha po nove bodove

'sisak - 16.10.2009., Sisak - Nakon uspjeha u Challenge kupu Siscani nastavljaju s prvenstvom. Photo:Nikola Cutuk/VLM'
'nikola cutuk'
16.10.2009.
u 14:57

Rukometaši Siscije nakon uspjeha u Challenge kupu nisu imali previše vremena za slavlje i njihove misli usmjerene su na današnju prvenstvenu utakmicu koju igraju u Splitu.

Iako je Split EMC na posljednjem mjestu, ozbiljno smo shvatili taj susret i nema nikakvog opuštanja! Znamo da će se Splićani protiv nas pokušati 'vaditi' za loše rezultate, no mi idemo na pobjedu. Uz ozbiljan pristup i maksimalno angažiranje svih igrača siguran sam u uspjeh svoje momčadi – kaže Siscijin trener Josip Ražić.

Nakon sjajne igre protiv čakovečkog MKA*IPC-a i prve pobjede u novom prvenstvu Premijer Dukat lige, rukometaši Moslavine nastavili su s treninzima pripremajući se za nedjeljni ogled s Dubravom u Zagrebu. Trener Prelčec bio je u cijelosti zadovoljan igrom svojih pulena protiv Čakovčana i zato s dosta optimizma očekuje utakmicu u zagrebačkoj Dubravi. S njim se slaže i predsjednik kluba Zlatko Grdić, koji smatra da mogu pobijediti Dubravu, neovisno o tome što se igra u Zagrebu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije