Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUPOVANJE SUDACA

Serdarušić i dalje u grotlu afere

Zvonimir Noka Serdarušić
VL
06.12.2009.
u 21:11

Afera oko navodne umiješanosti u podmićivanje sudaca i namještanje rezultata u utakmicama rukometne Lige prvaka vezana uz Zvonimira "Noku" Seradrušića dobila je svoj nastavak.

"U središtu je sada 30.000 eura koje je "Noka" doznačio svom nekadašnjem klubu Kielu."

Piše to internetski portal slovenske javne televizije, koji se poziva na njemački magazin Focus, te nastavlja da je spomenuta svota dio od 152 tisuće eura, "nestalih" s Kielova računa. Isti taj iznos traže njemački pravosudni organi koji smatraju kako su njime "kupovani" suci na Kielovim utakmicama rukometne Lige prvaka od 2000. godine naovamo.

Podsjetimo da je hrvatski trener i aktualni izbornik slovenske reprezentacije zajedno sa sportskim direktorom kluba Uweom Schwenkerom i dalje pod istragom njemačkih pravosudnih organa.

Schwenker je državnom tužiteljstvu pojasnio da je Kiel doznačio 92.000 eura hrvatskom posredniku za kupnju igrača, a 60.000 proslijedio na Serdarušićev račun u vidu posudbe. Taj je novac, navodi se, Serdarušić sam trebao preračunati s premijama koje mu je klub dugovao, a ostatak u iznosu 30.000 eura potom vratiti na klupski račun.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije