Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ždrijeb za OI

Rukometaši sa Španjolskom i Srbijom

'Croatia\'s Ivano Balic reacts in pain during the men\'s EHF Euro 2012 Handball Championship semifinal match Serbia vs Croatia on January 27, 2012 at the Beogradska Arena in Belgrade. Serbia won 26 -
'ANDREJ ISAKOVIC'
30.05.2012.
u 18:50

Ždrijeb OI, rukomet, muški: Hrvatska, Španjolska, Srbija, Južna Koreja, Danska, Mađarska; žene: Hrvatska, Rusija, Brazil, Angola, Crna Gora, Velika Britanija.

U ždrijebu rukometnog turnira u Londonu na Olimpijskim igrama hrvatska ženska reprezentacija igrat će u skupini s Rusijom, Brazilom, Angolom, Crnom Gorom i Velikom Britanijom. Riječ je o odličnom ždrijebu za rukometašice.

Muškarci su u skupini s Južnom Korejom, Danskom, Mađarskom, Španjolskom i Srbijom...

Prve četiri momčadi idu u četvrtfinale.

 

 

 

Komentara 1

LC
luka_cro
23:52 30.05.2012.

Sad cemo vidjeti kako ce Srbija igrati kada ne igra kod kuce, bez lasera, bez svojih primitivnih navijaca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije