Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RK Zamet

Riječki prvoligaš budućnost temelji na zlatnim juniorima

Rukomet
02.12.2009.
u 14:42

U RK Zametu intenzivno razmišljaju o budućnosti rukometa u Rijeci. Najbolji dokaz su i ugovori za tri Zametova juniorska svjetska prvaka.

To su Damir Vučko, Darijo Černek i Krešimir Kozina te također mlade snage vratar Marin Đurica, Luka Bracanović i Marin Sakić. Mladi rukometaši potpisali su trogodišnje ugovore, a uz to Černek i Kozina dobivaju i stipendiju za studiranje na Poslovnoj akademiji. Zamet pregovara o ugovoru i s mladim Lukom Kovačevićem, a očekuje se da će i to uskoro biti riješeno.

Ovo ljeto u klub se vratio iskusni Valter Matošević, kojemu je želja ostati i kad prestane igrati te raditi s mladim i nadarenim vratarima.

Mladost i perspektiva zalog su budućnosti, a uprava Zameta shvatila je to na vrijeme, znajući da nema neograničeno puno novca i mogućnosti dovođenja igrača po potrebi. Vrhunsku momčad treba stvoriti iz temelja, a stjecanjem iskustva, radom i igranjem mladi igrači vratit će Zamet u vrh hrvatskoga rukometa i na europsku scenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije