Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKI SUSRETI

Poljska bolja od Hrvatske, Džomba odlazi u Kielce

Domagoj Duvnjak
Foto: Krunoslav Petrić/24sata
11.06.2010.
u 21:25

U prvoj od dviju prijateljskih utakmica pomlađena reprezentacija Hrvatske izgubila je u Kielcu od Poljske sa 24:25.

Zanimljivo je da smo na poluvremenu vodili sa 15:10, početkom nastavka i 16:11. U tim trenucima naši rukometaši promašili su dva sedmerca i kontru i Poljska nas je sustigla i prestigla.

Pred 4500 gledatelja pogotke za Hrvatsku postigli su: Štrlek 3, Horvat 5, Marić 2, Bogunović 2, Duvnjak 9, J. Valčić 2 i Banić 1.

Drugu utakmicu s Poljacima odigrat ćemo u nedjelju u Varšavi s početkom u 14.45 sati (TV prijenos na Sportklubu). U Kielcu će sljedeće sezone igrati Mirza Džomba. Tamo će mu trener biti Bogdan Wenta, izbornik poljske reprezentacije. (dm)

Komentara 2

DA
dade
19:36 12.06.2010.

zasto niste napisali da je na ovom mecu tesku povredu dobio bjelecki i da mu je valcic umalo izvdio oko. bjelecki je juce imao operaciju...

FA
fasulas
18:28 14.06.2010.

A se spomnete kakšen vik in krik so zagnali Hrvati in njihov Gobac zaradi poškodbe Pajoviča nad Metličem. Grozili so z kazensko uvadbo in ne vem kaj še. Zdaj se je zgodilo da je Valčič poškodoval Bieleckega, katerega so takoj operirali in po poljskih medijih bo poljski bombarder moral končati z športno kariero. Hrvaškim novinarjem se pa sploh ne zdi pomembno da bi o tem poročali. Žalostno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije