Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA BEDRENOG MIŠIĆA

Nikola Karabatić završio sezonu

Nikola Karabatić
Antonio Bronić
02.05.2010.
u 13:02

Nikola Karabatić (26), rukometaš Montpelliera i francuske rukometne reprezentacije, ove sezone više neće nastupati nakon što se ozlijedio u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka.

Zbog više centimetara dugog napuknuća bedrenog mišića, koje je zaradio u sudaru s Aleksejem Rastvorcevim u srijedu u Čehovu, Karabatić mora pauzirati određeno vrijeme, što će ga izvan parketa zadržati taman do svršetka sezone.

Nije mogao pomoći suigračima u subotnjem uzvratu protiv Čehovskih Medvjeda, drami koja je nakon raspucavanja sedmeraca otišla Rusima, koji su izborili nastup na Final Fouru u Kölnu.

Karabatić igra prvu sezonu u svom matičnom klubu nakon što se ljetos vratio iz Bundesligaša Kiela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije