Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometni EP

Naši drugi put jurišaju na zlatni tanjur

'pokal_nnn_spo_171209'
'Photoshop'
18.12.2009.
u 12:00

Kapetan reprezentacije koja pobijedi u finalu europskog rukometnog prvenstva u Beču 31. siječnja neće podići pehar, nego po drugi put u povijesti zlatni tanjur.

Organizacijski odbor Eura 2010. godine predstavio je ovih dana zlatni tanjur, ali i medalje. Naša reprezentacija je na posljednjem EP-u, u Norveškoj 2008. godine, bila druga. Nikad nismo bili europski prvaci i ove godine odlična je prilika da "zgrabimo" tanjur.

Organizacijski odbor Eura 2010. godine danas će se predstaviti u Zagrebu, gdje će maskota Magic predati Ivanu Baliću službenu loptu kojom će se igrati na prvenstvu. Naša reprezentacija prvi krug igra u Grazu, a prodaja ulaznica, bar što se tiče hrvatskih navijača, ide jako dobro.

– S obzirom na blizinu vjerujem da ćemo u Grazu igrati kao da smo na domaćem parketu. Jedva čekam da počne – rekao je Jakov Gojun.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije