Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi za Canjugu

Nakon Tatari i Penezić, i Grubišić upitna za Europsko prvenstvo

'SPECIJAL MAX    15.05.2012., Zagreb - Jelena Grubisic, golmanica ljubljanskog rukometnog kluba Krim i hrvatska rukometna reprezentativka. Photo: Boris Scitar/VLM/PIXSELL'
'Boris Scitar/VLM/PIXSELL'
29.11.2012.
u 09:17

– Jelena će otići u bolnicu Sveta Katarina u Zaboku, gdje će obaviti magnetnu rezonanciju – otkriva izbornik Canjuga.

Jelena Grubišić, vratarka ljubljanskog Krima, danas će napustiti porečke pripreme ženske rukometne reprezentacije Hrvatske.

– Jelena će otići u bolnicu Sveta Katarina u Zaboku, gdje će obaviti magnetnu rezonanciju. Nakon snimke znat ćemo možemo li na nju računati za Europsko prvenstvo koje 4. prosinca počinje u Srbiji – rekao je izbornik Vladimir Canjuga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije