Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET

Željko Musa uhvaćen sa 1,5 promila alkohola u krvi

musa
vl
12.03.2012.
u 21:24

Hrvatski rukometni reprezentativac morat će platiti novčanu kaznu, a na duže vrijeme je ostao i bez vozačke dozvole

Prema pisanju poljskih medija, hrvatski rukometni reprezentativac Željko Musa neće po dobrome pamtiti slavlje nakon pobjede nad Čehovskim medvjedima koja je njegovo Kielce uvela među 16 najboljih u Ligi prvaka.

Naime, vraćajući se sa slavlja poljska policija zaustavila je Musu i izmjerila mu 1,5 promila alkohola u krvi. Dogodilo se to oko 2,30 sati ujutro.

 - Morat ćemo kazniti ovakvo ponašanje o čemu smo već obavijestili igrača - rekao je Bertus Servas, predsjednik poljskog kluba u kojem igra naš reprezentativac.

Musa će platiti novčanu kaznu, a na neko vrijeme ostao je i bez vozačke dozvole pa će na treninge morati taksijem. Ovaj nestašluk neće Musu stajati nikakve suspenzije glede hrvatske reprezentacije i valja očekivati da će ga izbornik Slavko Goluža pozvati za olimpijske kvalifikacije koje će se od 6. do 8. travnja igrati u Varaždinu.

Da je Musa prekršaj napravio za vrijeme boravka u reprezentaciji, onda bi kazna bila čak i izbacivanje iz momčadi. Ovako, tri piva viška koštat će Musu - tek po džepu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije