Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trener Moslavine

Mikulčić: Moslavina ostaje u prvoj ligi

'mikulicic_ruk_sis_05112009'
'Photoshop'
06.11.2009.
u 12:33

Kutinski rukometni klub prolazi kroz teško razdoblje, još nema dostojne zamjene za Čaprića i Bedića.

Nakon što je Dubravko Prelčec, dosadašnji trener rukometnog kluba Moslavine, podnio neopozivu ostavku, uprava je našla novo rješenje. Među više kandidata izabran je Bruno Mikuličić, dugogodišnji igrač kluba i trener mladeži.

– Radit ćemo najbolje, koliko dopuštaju prilike. Igrači Moslavine su zaposleni, ali uvijek će se naći prilika da dobiju slobodno vrijeme za trening. Najvažnije je da shvate kako Moslavina mora zadržati prvoligaški status – istaknuo je Mikuličić. Predsjednik kluba Zlatko Grdić ne razmišlja o dovođenju igrača sa strane.

– To ne dolazi u obzir, jer politika Moslavine je uvijek bila da se momčad oslanja na vlastiti kadar, što se pokazalo ispravnim, posebno sada kad nitko nema novca – zaključio je jučerašnju konferenciju za medije alfa i omega kutinskog rukometnog prvoligaša.

Inače, ove su se godine od aktivnog igranja oprostili Milanko Čaprić, dugogodišnji igrač kutinskog prvoligaša, zatim je otišao pouzdani Darko Bedić, koji je uz Čaprića bio drugi strijelac.

Doduše, iz Austrije se vratio Ivan Masnec, ali on se još uvijek nije prilagodio situaciji, pa ne daje ono što se od njega očekivalo.

Predsjednik i novi trener traže pomoć grada, sportskih dužnosnika Kutine i posebice navijača koji su oduvijek bili osmi igrač. Direktor kluba Boris Gutrung pojasnio je kako se klub mora osloniti na vlastiti kadar, na one koji su već stekli iskustvo, ali još uvijek nisu u poziciji zamijeniti Čaprića i Bedića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije