Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLAŽ SAM OBJASNIO SUBOTU

Lacković: Nisam se napio, a nastup na EP-u nije upitan!

lackovic
Pixsell
11.01.2010.
u 11:37

Hrvatski reprezentativac Blaženko Lacković i sam je objasnio što se točno dogodilo u subotu navečer kada je s ostalim rukometnim reprezentativcima otišao u splitski klub Ekvador. Međutim, mnogo je važnije bilo čuti prognozu o nastupu na Europskom prvenstvu.

– Za dva dana trebao bih početi trčkarati, a najkasnije za tjedan dana normalno trenirati. Neću puno izgubiti na formi i bit ću spreman za Europsko prvenstvo, nastup nije upitan – kazao je jučer Blaženko Lacković koji je u Makarskoj, gdje se priprema naša rukometna reprezentacija, medijima objasnio kako je došlo do ozljede lijeve ruke.

Nije pao, nego se naslonio

Nakon povratka s turnira u Austriji, u nedjelju rano ujutro, igrači su dobili dopuštenje stručnog stožera za izlazak te proslavu rođenja Lackovićeva sina Luke. Treneri su otišli u Makarsku, igrači u splitski klub Tropic.

– Nije to bio tulum, a pogotovo nije bilo pijanstva i tučnjave, kako su neki mediji pisali. Popili smo piće, a morali smo održati i stare običaje da mladi igrači nešto zapjevaju. U jednom je trenutku netko gurnuo jednog suigrača, a on me u padu uhvatio za majicu. Samo sam se naslonio rukom na stol na kojem je bila čaša i tako se ozlijedio – tvrdi Lacković.

Do splitske bolnice odvezao ga je Andrija Vuković, nogometni vratar i brat Drage Vukovića. Ozljeda mu je sanirana, dobio je osam šavova, a više od ruke Lackovića bole neistinite tvrdnje koje su se pojavile u medijima.

– Nismo bili pijani, u klubu smo proveli samo dva sata. Ražalostili su nas sve zato neki napisi u medijima koji nemaju veze s istinom. Zbog toga sam i želio sve javno kazati, nemamo što skrivati – objašnjava Blaženko Lacković.

Prati ih zla sreća

O svemu je obavijestio svog trenera u HSV-u, koji mu je, tvrdi, kazao da je sve u redu. A njegova ozljeda samo je opet raspirila priče o zloj sreći koja prati pripreme hrvatske rukometne reprezentacije.

– Pa mogli bismo i tako reći, sada se i meni dogodio taj nesretan slučaj, peh – kazao je Blaženko Lacković.

Komentara 3

DH
dalibor.hren
16:36 11.01.2010.

Blaž, nisi bio pijan nego trijezan ko letva. Niste se stigli napiti, jer ste pili samo 2 sata. Slabije baždareni mladi suigrač je od fante izgubio ravnotežu i povukao Lackovića za majicu koji se nosom naslonio na pod i rukom razbio čašu koju mu je podmetnou bezobrazni i neodgojeno konobar. Živa istina!

OB
-obrisani-
20:22 11.01.2010.

Pola su popili, pola šarcu dali!

AD
Adriano
09:02 13.01.2010.

A klub se zvao??? a) Ekvador, b) Tropic c) ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije