Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvalifikacije za EP

Lacković: Dobro je, prst nije slomljen i ne moram na operaciju

'12.08.2012., London, Engleska - Ljetne Olimpijske igre, rukomet, utakmica za 3. mjesto, Madjarska - Hrvatska. Blazenko Lackovic, Gergely Harsanyi. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
19.10.2012.
u 19:46

– S obzirom na to da mi ništa nije slomljeno, mogu igrati bez problema s povezom – istaknuo je Lac

Blaženko Lacković ipak neće morati na operaciju prsta desne, šuterske ruke. Hrvatski reprezentativac osjetio je jaku bol nakon jednog kontakta na prvenstvenoj utakmici protiv Neuhausena (28:28).

Igram protiv Kiela

– Nakon prvog pregleda liječnici su pomislili da je slomljen prst. No, nisam htio riskirati pa sam jučer otišao na detaljne pretrage. Magnetskoj rezonanciji sam se obradovao. Pokazalo se da mi ništa nije slomljeno pa neću morati na operaciju – istaknuo je Lacković.

Za Hamburg bi bilo jako loše da ostane bez glavnog pucača u nastavku sezone. Lacković će sigurno propustiti nedjeljnu utakmicu Lige prvaka protiv beogradskog Partizana. Ali, bit će spreman za veliki derbi u O2 areni, kada će 27. listopada u Hamburgu gostovati Kiel.

– S obzirom na to da mi ništa nije slomljeno, mogu igrati bez problema s povezom – istaknuo je Lac.

Znači li to da će se odazvati i dva dana poslije na reprezentativnu akciju.

– Naravno da ću doći. To uopće nije bilo sporno – istaknuo je hrvatski reprezentativac.

Inače, Hamburg trenutačno loše stoji u njemačkom prvenstvu. Ima 12 bodova iz osam utakmica. Već je izgubio četiri boda. Primjerice, Löwen nije izgubio ni jedan, a Kiel samo jedan bod. Trener Martin Schwalb sve glasnije razmišlja o tome da se posveti samo funkciji direktora kluba, a da trenersko mjesto prepusti nekome drugome.

Jedini koji mu pada na pamet je Zvonimir Serdarušić, trener koji je s Kielom postigao najveće uspjehe i trener koji najbolje poznaje njemački rukomet.

– Samo da se nitko ne ozlijedi do kvalifikacijskih utakmica. Treba izdržati dva vikenda – istaknuo je Slavko Goluža, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije.

Dobra je vijest da se oporavio Drago Vuković koji bi ovaj vikend trebao zaigrati za Lübbecke, a Damir Bičanić pojavio se u sastavu francuskog Chamberyja u prvenstvenoj utakmici protiv Parižana (24:28), ali nije ulazio u igru. On bi trebao biti spreman za SP.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije