Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA - MAĐARSKA 24:24

Goluža: Protiv Srbije idemo vrućeg srca i hladne glave!

Hrvatska Francuska (1)
Reuters
25.01.2012.
u 20:00

Najbolji je bio Zlatko Horvat sa čak 11 pogodaka, dok je igračem utakmice proglašen Buntić.

U posljednjoj utakmici drugog kruga skupine II na Europskom rukometnom prvenstvu, Hrvatska i Mađarska odigrali su 24:24. S osvojenim bodom vratili smo uslugu Slovencima koji su za nas dan ranije pobijedili Mađarsku i tako nam omogućili plasman u polufinale. Kako smo uzeli bod Mađarima tako su Slovenci treći u skupini i u petak će sa Makedonijom igrati za mjesto koje vodi na kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre. Slavko Goluža dao je protiv Mađarima priliku igračima s klupe. 

- Htio sam odmoriti ključne igrače za polufinale - rekao je izbornik.

Tako su na klupi cijelo vrijeme proveli Lacković, Čupić, Balić i Alilović, dok su nešto malo igrali Vori, Kopljar, a nešto više Duvnjak. 

- Štrlek nam neće moći pomoći u polufinalu. Ozlijeda je takve prirode da mora mirovati i umjesto njega sam pozvao Batinovića. Sigurno je da će nam puno nedostajati, ali Ninčević i Batinović će ga dobro nadomjestiti. 

U dvorani je bilo znatno manje hrvatskih navijača. Malo zbog incidenata nakon utakmice sa Španjolskom, a malo i zbog činjenica što je utakmica bila rezultatski nevažna. 

- U time-outu sam rekao da zadnja akcija bude cepelin. Šteta, Bičanićeva lopta završila je na vratnici, ali glavno da nismo izgubili - istaknuo je Goluža.

Namučio nas je Csaszar koji je postigao čak 14 pogodaka. 

- Nismo dobro izlazili na njega pa je imao dosta prostora - rekao je Željko Musa.

Srbija?

- Moramo imati vruće srce i hladne glave. I s terena izaći krvavih koljena - kaže Goluža i dodaje:

- Publika u Areni bit će njihov osmi igrač. Vjerujem u nas, Hrvatska je deset godina u vrhu. Šanse - 50:50.

Komentara 12

Avatar poljicanin
poljicanin
20:29 25.01.2012.

neka im slobodno puste,čeka nas malo bitnija utakmica...

OB
-obrisani-
21:08 25.01.2012.

Zasto bi ikom pustali.... Dobro je za njih i samopouzdanje .... Nebi ni nama niko pustio....Za onu bitniju utakmicu ce snagu imati,samo pamet u glavu ...

DU
Deleted user
21:06 25.01.2012.

Nemora da ih puste. Dovoljno je da igraju s rezervama. Naprimjer da se odmori Alilovic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije