Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI INTERVJU

Karabatići progovorili: Kao da nas vode na lomaču, nismo to zaslužili!

Karabatić
Screenshot
11.10.2012.
u 09:42

– Najviše me boli što me se optužuje za varanje, to je sranje i ne zaslužujem tako završiti karijeru – kaže Luka Karabatić

Prvi put nakon optužbi za namještanje utakmica braća Nikola i Luka Karabatić odlučila su govoriti za medije. U svome domu ugostili su novinare Paris Matcha i otvorili dušu o tome kako su se osjećali kad je afera buknula.

– Bio sam u šoku nakon utakmice s Parisom. Netko je došao do mene i rekao mi da moram u pritvor. Imao sam vremena samo da se istuširam u posebnoj svlačionici. Ispred dvorane dočekale su nas stotine novinara, više nego kad smo se vratili s Olimpijskih igara sa zlatom oko vrata – počeo je Nikola o prvim dojmovima.

Njegov brat Luka slikovito je opisao proces koji vode protiv njih.

– Imam osjećaj kao da nas vode na lomaču, sve su oči uprte u nas!

Iako su se odlučili braniti šutnjom pred sudom, shvatili su, kažu, da će tako samo izgledati kao da su krivi.

– Mi smo samo samo htjeli da nam sudac koji je imao pristup dokumentima objasni zašto smo osumnjičeni.

Luka je jedan od onih osumnjičenika koji su priznali da su se kladili.

– Priznao sam da sam se kladio i spreman sam platiti za svoju pogrešku. Nisam mogao šutjeti. Da sam šutio, sve bih izgubio, išao u zatvor. Policajci su mi rekli da su moji odvjetnici htjeli izgraditi karijeru na mom imenu. Najviše me boli što me se optužuje za varanje, to je nepošteno i gadi mi se. To je sranje i ne zaslužujem tako završiti karijeru – zaključio je Luka.

Komentara 4

AU
autoritet
10:41 11.10.2012.

Gotovi ste, tužan kraj

SV
sven222
11:12 11.10.2012.

dečki ne namješta se tako,pitajte Mamića kako se to radi..jest li gledali Lyon???

AS
astoria121
13:04 11.10.2012.

Koji kreten, nikada mi nije "sjeo", iako je dobar rukometas, ali osobnost mu je nula. Kao najbolji rukometas svijeta se spustati na takav nivo... to je zbilja jadno. U principu neka ga zatvore godinu, dvije, on se vise nece vratiti sa takvom psihom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije