Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometni SP kadeta

Kaleb maestralno za pobjedu nad Slovenijom

ante kaleb
Grgo Jelavić/Pixsell
12.08.2011.
u 16:27

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Sloveniju sa 26:24 (12:10) u prvoj utakmici na Svjetskom kadetskom prvenstvu u Argentini

Najefikasniji u našoj reprezentaciji bili su Ante Kaleb s devet i Luka Šebetić sa šest pogodaka.

– Kada su Slovenci desetak minuta prije završetka utakmice izjednačili, povukao je Ante Kaleb koji je igrao maestralno. Postigao je dva ključna pogotka. Igrali smo dobro u obrani 5-1 sa sjajnim Ivićem na vratima koji je obranio 13 udaraca – rekao je Silvio Ivandija, izbornik hrvatske kadetske reprezentacije.

Komentara 3

GA
Gambit
18:19 12.08.2011.

To je tek prva pobjeda. Bit će i još puno na turniru!

GU
GutiDeCrackovia
16:49 16.08.2011.

Stvarno je sramotno da je za vrijeme cijelog ovog prvenstva objavljen samo jedan ili dva članka o našim mladim rukometašima, dok se o nekim drugima jednostavno ne može prestati pisati. Sjetite ih samo kad dođu kući s trofejima, a zar ne mislite da i oni zaslužuju podršku, i to svi! A, ne samo Kaleb. Istina, on je naš, štoviše, najbolji mladi igrač svijeta, ali rukomet je ekipni sport i svi su ti dečki zajedno zaslužni za uspjeh i mislim da svi zaslužuju pohvalu, a ne samo pojedinci, ma koliko izvrsni bili. Dečki, rasturite! Uz vas smo!!

LI
lindberg97
20:47 25.08.2011.

žalosno što se tako malo o rukometu općenito piše.....to je sramota,a kad nešto ostvare onda su svi \"doprinijeli\"....da to ostvare...ne znam stvarno koga više lažu!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije