Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba velikog sportaša

Iztok Puc bori se za život: Rak se s pluća proširio na jetra

Iztok Puc
VL
02.09.2011.
u 12:52

Iztok Puc (45), bivši rukometaš banjalučkog Borca, Zagreba i Celja, igrač koji je s tri različite reprezentacije (Jugoslavija, Hrvatska, Slovenija) igrao na tri olimpijade, teško je bolestan

– Tetak je vrlo bolestan. Rak se s pluća proširio na jetra i svaki dan očekujemo loše vijesti. Ovih dana mama je otišla u Floridu gdje je Iztok u bolnici – rekao je Hrvoje Horvat mlađi, čija se sestra udala za Iztoka.

S obzirom na to da je liječenje vrlo skupo, njegov bivši suigrač Rolando Pušnik organizirao je humanitarnu utakmicu koja bi se odigrala krajem listopada u Celju.

Ključne riječi

Komentara 11

TR
tresnjevka
15:23 02.09.2011.

zao mi ga ali ja bi probao sa prirodnim ljekovima (a ima ih dosta sto mogu rak izljeciti) ako nije kasno

MA
matildica
15:12 02.09.2011.

Veliki sportaš i veliki čovjek želim mu brzo ozdravljenje

DO
dodotatino
19:36 02.09.2011.

sve istinske ljubitelje sporta mora potresti ova vijest. Objavite HITNO broj žiro-računa za pomoć.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije