Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vječiti derbi sa Španjolcima

Izbornik furije Valero Rivera: Ivano Balić je sada savršen igrač!

'Spain\'s Iker Romero gets through during the Supercup handball match Germany vs Spain at Gerry Weber Stadium in the western German city of Halle on November 6, 2011. AFP PHOTO / OLIVER KRATO  GERMANY
'OLIVER KRATO'
22.01.2012.
u 09:33

- Ovo je glavna, najveća utakmica, i za nas i za Hrvate. Pobjednik je, rekao bih, 80 posto u polufinalu. Hrvatska je super! Vori, Balić, Duvnjak, Lacković... Ne znam otkud bih počeo - kaže Romero

Neki bi rekli da su nam Španjolci stare mušterije, u kvalifikacijama za Srbiju pobijedili smo ih i u gostima, ali znala je i furija nas bolno prizemljiti. To je vječni derbi, velik gotovo kao onaj s Francuzima. U taboru Španjolaca na svakom koraku osjeti se respekt prema Hrvatima...

- Večeras je glavna, najveća utakmica, i za nas i za Hrvate. Pobjednik je, rekao bih, 80 posto u polufinalu, a poraženi će ovisiti o rezultatima drugih – kaže opasni vanjski pucač Iker Romero koji godinama vodi bitke s kaubojima.

– Hrvatska je super! Vori, Balić, Duvnjak, Lacković... Ne znam otkud bih počeo. A Balić je jednostavno – Balić. Očekujem ga opet u velikoj formi, napaljenog na nas i veliku utakmicu, kao i uvijek.

Na njega se nadovezao izbornik Valero Rivera, stari znanac Hrvata iz godina kad je s moćnom Barcom 'rušio' Ledenu dvoranu.

- Balić? Gledao sam vaše utakmice i moram reći: u ovom trenutku on je savršen igrač. Bez krivog koraka. Golužina momčad vrvi vrhunskim majstorima, hrvatska obrana je moćna, bilo da je riječ o 6-0 ili 3-2-1, a kontra je ubitačna.

Bombona iz usta kao u Kraševoj trgovini, no Rivera je stalni lisac. Prije tri godine u Hrvatskoj je ispao u prvom krugu, preklani u Austriji u drugom, a lani u Švedskoj osvojio je broncu. Furija je opasnija nego ikad.

Komentara 1

DP
doktor PRIMARIJUS
14:08 22.01.2012.

dobit cemo španjplce danas i ove godine smo prvaci europe sad ce dečki tek proradit danas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije