Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas objava

Igor Vori sigurno ide na SP, Balić će biti na popisu 28 igrača

'31.10.2012., Dvorana Gradski vrt, Osijek - Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo, skupina 4, 1. kolo, Hrvatska - Slovacka. Igor Vori.  Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
'Davor Javorovic/PIXSELL'
11.12.2012.
u 10:42

Na popisu bi se moglo naći dosta mladaca CO Zagreba poput Ivića, Šprema, Mandalinića, Stepančića...

Slavko Goluža, izbornik muške rukometne reprezentacije, danas će odrediti popis 28 kandidata za Svjetsko prvenstvo koje 11. siječnja 2013. godine počinje u Španjolskoj. To će biti drugo Golužino svjetsko prvenstvo kao izbornika. U siječnju 2011. godine bili smo peti. U međuvremenu je Goluža osvojio dvije bronce, na EP-u u Srbiji i na OI u Londonu.

– Bit će dosta promjena na popisu 28 igrača u odnosu na ovu godinu – bio je kratak Slavko Goluža.

No najviše nas zanima hoće li na SP ići Igor Vori koji je u jednom razgovoru za njemački Bild rekao da se želi odmoriti.

– Igor Vori je na popisu i nikad nije rekao da neće igrati – istaknuo je Goluža.

Ne samo da je na popisu nego je 99 posto sigurno da će Igor Vori i igrati na Svjetskom prvenstvu, što je odlična vijest za hrvatske navijače. Drugo je pitanje hoće li Ivano Balić zaigrati u Madridu, ali ne u dresu Atletica, već onom reprezentativnom. Balić nije propustio ni jedno veliko natjecanje od 2003. godine, kada smo postali svjetski prvaci u Portugalu.

– S Ivanom se moram čuti, ali će biti na popisu – istaknuo je Goluža.

Blaženko Lacković je operirao prst, ali bi trebao biti spreman do početka priprema 2. siječnja.

– Imat ću kompletnu reprezentaciju samo tjedan dana na pripremama. Sad vi zaključite je li to dovoljno za SP – završio je Goluža.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije