Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA MIŠLJENJA

Igor Vori ipak u kadru za eurokvalifikacije!

\'Croatia\'s head coach Slavko Goluza instructs players during game against Spain at their Men\'s European Handball Championship main round match in Novi Sad January 22, 2012.                       RE
Reuters
17.10.2012.
u 12:26

– Nadam se da će i na našoj utakmici u Osijeku biti jednako dobra atmosfera kao što su je imali nogometaši – rekao je Goluža

Slavko Goluža, izbornik rukometne reprezentacije, odredio je 16 igrača za dvije kvalifikacijske utakmice za odlazak na Europsko prvenstvo 2014. Utakmice sa Slovačkom 31. listopada u Osijeku i s Latvijom 3. studenog u Dobeleu pozvao je sljedećih 16 igrača:

Vratari: Alilović, Ivić

Krila: Čupić, Horvat, Štrlek, Batinović

Kružni: Vori, Musa

Vanjski: Lacković, Gojun Matić, Duvnjak, Kopljar, Buntić, J. Valčić, Vuković

Od 15 igrača koji su osvojili broncu u Londonu nema tek Loserta, Balića i Ninčevića.

– Balić je kao i Bičanić ozlijeđen, a što se tiče Ninčevića, za ovaj ciklus odlučio sam da ga ne pozovem – rekao je Goluža.

Igor Vori najavio je reprezentativnu stanku, a ipak je tu.

– Razgovarao sam s Igorom i dogovorili smo se da će odigrati ove utakmice sa Slovačkom i Latvijom – rekao je Goluža, a na upit znači li to da će igrati i na SP-u Goluža je odgovorio da će vidjeti i da to nije isključeno.

Izborniku rukometaša svidjela se atmosfera na utakmici nogometaša Hrvatske i Walesa.

– Nadam se da će i na našoj utakmici biti jednako dobra – rekao je Goluža.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar antuntun55
antuntun55
17:49 17.10.2012.

rukometaši....niska hrvatskih sportskih bisera..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije