Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

HSV-ova rekordna pobjeda

Igor Vori
Pixsell
14.11.2009.
u 19:01

Rukometaši HSV-a pobijedili su na gostovanju norveške prvake Fyllingen 48-17 (25-10) u petom kolu skupine C Lige prvaka. Rekordna je to pobjeda njemačkog kluba u utakmicama elitnog klupskog rukometnog natjecanja.

Hans Lindberg (8), Marcin Lijewski (7) i Matthias Flohr (7) pokazali su najviše u četvrtoj pobjedi hamburške momčadi u kojoj je  hrvatski reprezentativac Domagoj Duvnjak postigao pet pogodaka, a Igor Vori jedan manje. Gjeitrem je postigao šest golova za uvjerljivo poraženog domaćina.

Uspješan je u toj skupini, u kojoj se natječe i CO Zagreb, bio i branitelj naslova Ciudad Real. Španjolska je momčad na gostovanju svladala Alingsas 26-24.

Rukomet, Liga prvaka, 5. kolo:

skupina C:

Fyllingen - HSV 17-48

Alingsas - Ciudad Real 24-26

Nedjelja:

Handbold - CO Zagreb

Redoslijed: 1. Ciudad Real 5-0, 2. HSV 4-1, 3. Handbold 2-2, 4. CO Zagreb 2-2, 5. Alingsas 1-4, 6. Fyllingen 0-5.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije