Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CO Zagreb

Horvatu pukli prednji križni ligamenti, stanka 6 mjeseci

\'28.11.2010., Arena Zagreb, Zagreb - Liga prvaka, 5. kolo, Zagreb - Flensburg. Soren Rasmussen, Zlatko Horvat.  Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL\'
Zeljko Hladika/PIXSELL
08.12.2010.
u 18:51

- Moramo dovesti novo desno krilo. Imam već tri imena u džepu, a pojačat ćemo se i u vanjskoj liniji – kaže trener Nenad Kljaić.

Zlatko Horvat, desno krilo rukometaša CO Zagreba, bit će izvan momčadi dobrih šest mjeseci. Magnetska rezonancija pokazala je da su pukli prednji križni ligamenti, ovoga puta na koljenu desne noge. Već je imao stanku zbog iste ozljede, ali na lijevoj nozi.

Antonio Kovačević morat će pak na operaciju trbušnog zida, ali tek nakon utakmice s Nexeom. Nijedan od njih neće biti na popisu izbornika Goluže za Svjetsko prvenstvo.

– Dobro je da nismo prvi popis poslali u IHF. Naknadno sam pozvao iskusnog Lelića, a tu je i mladi Matulić – istaknuo je Goluža.

Tako su zagrebaši u kratkom vremenu ostali bez tri krila – Vukića, Horvata i Kovačevića.

Ključne riječi

Komentara 1

KM
kmet
20:18 08.12.2010.

Horvata stvarno prati peh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije